Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro reforça el servei per Nadal i amplia horaris per Cap d’Any
  • CA

TMB té previst fer un dispositiu especial de Nadal que reforça el servei del metro i s’adapta a les restriccions d’oci i mobilitat, amb les excepcions de les nits del 24 i 31 de desembre i del 5 de gener. La xarxa de metro mantindrà del 22 de desembre al 8 de gener una oferta similar a la dels dies laborables d’hivern, amb un increment del 10% de la capacitat als matins i del 13% a les tardes, respecte al Nadal de l’any passat, i que serà “més pronunciat” a la L1 i la L5.

La nit del 24 al 25 de desembre tots els operadors ferroviaris (Metre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Rodalies Renfe i Tram) finalitzaran el seu servei a les 23 hores, i els busos de TMB faran la seva última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores. El 25 i 26 de desembre l’horari continuarà sent l’habitual, de 5.00 a 00.00 hores, i la nit del 31 de desembre les últimes sortides seran a l’1 de la matinada, mesura que ha estat adoptada en coordinació amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per a adaptar-se a l’horari del confinament nocturn establert per a la nit de cap d’any, que començarà a aquesta hora.

La nit del 5 al 6 de gener el transport públic mantindrà el seu servei fins a les 00.00 hores per a permetre la tornada a casa, ja que l’horari del confinament ha estat modificat i començarà a les 23 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa