Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro tindrà un horari especial per la revetlla de Sant Joan

La xarxa de metro de TMB funcionarà tota la nit durant la nit de Sant Joan i les línies de Ferrocarrils de la Generalitat fins a les dues de la matinada, com a vigília de festiu, oferirà servei a les dues de la matinada, segons ha informat aquest divendres l’Autoritat del Transport Metropolità. D’aquest manera, el metro prestarà servei des de les cinc de la matinada del dia 23 fins a la mitjanit del dia 24, és a dir, 43 hores seguides. A més, la línia es reforçarà amb freqüències de pas de fins a vuit minuts.

Pel que fa a Rodalies, el servei serà en l’horari habitual i es reforçaran les places en les línies on es preveu un augment de la demanda, mentre que el TRAM oferirà els mateixos horaris que TMB, tant el Trambaix com en el Trambesòs.Pe la seva banda, el Nitbus de l’AMB tindrà reforços a la línia N28 (amb una freqüència de 10 minuts i busos articulats), N9 (amb busos addicionals entre Santa Coloma de Gramenet i Can Ribó, de Badalona) i vehicles de reserva a Plaça Catalunya.

Reforç de personal

Els busos nocturns de la Generalitat mantindran l’oferta al 100% i els autobusos urbans tindran l’oferta habitual d’un dia feiner per dia 23 i festiu pel dia 24. Segons l’ATM, els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que desplaçaran en transport públic, en especial a zones de platja i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. També s’intensificarà la neteja, el manteniment i la seguretat d les estacions més freqüentades.

En un comunicat, l’ATM recorda que malgrat la relaxació de les restriccions de mobilitat la pandèmia encara no s’ha acabat i per això recorda que cal fer ús de la mascareta durant tota l’estada a les instal·lacions i durant el temps de viatge al transport públic. També està prohibit menjar i beure i es recomana el silenci, repartir-se per tot l’espai disponible als vehicles i seguir les indicacions del personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa