Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El carril bus contra direcció de Travessera, zona de “caos general”
  • CA

El portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat aquest matí que el tram de carril bus contra direcció que funciona a Travessera de Gràcia entre Balmes i Muntaner és una zona de “caos general” on s’hi han produït 73 accidents des que va entrar en funcionament a finals del 2017. A més, s’ha produït cinc atropellaments.

Segons el grup municipal, el consistori reconeix que en aquest tres i anys i mig els accidents han sigut habituals i han deixat 48 persones lesionades, la majoria dels quals eren conductors i passatgers dels mateixos autobusos, que sovint es veuen obligats a frenar bruscament quan un vianant creua sense mirar a les dues bandes del carrer.

Martí ha assegurat que el bus en contra direcció –malgrat els esforços municipals per senyalitzar millor el tram afectat– és un “greu problema” per als veïns i ha reclamat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, que busquin “solucions reals” per acabar amb l’alta sinistralitat del carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa