Diverses línies de Rodalies, afectades per les fortes pluges

De manera momentària, les línies R4, R7 i R12 de Rodalies han quedat totalment tallades, mentre la R3 ha patit afectacions

Les fortes pluges que s’han produït la tarda d’aquest divendres en diferents municipis de de el Vallès, com Cerdanyola i Montcada i Reixac (Barcelona), han provocat la suspensió per moments del servei de les línies R4, R7 i R12 de Rodalies. A les 20h s’ha anunciat el restabliment de la circulació de tots els combois entre Cerdanyola i Montcada Bifurcació, però per via única i amb retards importants. Segons ha informat Renfe, també hi ha afectacions en la línia R3 i recomana als usuaris usar altres línies de Rodalies per a desplaçar-se a Montcada i els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a anar a Sabadell i Terrassa (Barcelona).

La pluja ha provocat danys en les infraestructures de Renfe, que preveu reparar una via a última hora de la nit d’aquest divendres.

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el Pla Ferrocat per aquesta incidència, ha informat a través d’un missatge en Twitter recorgido per Europa Press.

Fins a les 19 hores, Protecció Civil ha rebut un total de 342 crides per pluges i inundacions, de les quals 307 s’han localitzat a la comarca del Vallès Occidental.

A Barcelona, ha quedat tallada la carretera d’Horta a Cerdanyola en tots dos sentits de la marxa per un despreniment, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Nou comentari