Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Diverses línies de Rodalies, afectades per les fortes pluges
  • CA

Les fortes pluges que s’han produït la tarda d’aquest divendres en diferents municipis de de el Vallès, com Cerdanyola i Montcada i Reixac (Barcelona), han provocat la suspensió per moments del servei de les línies R4, R7 i R12 de Rodalies. A les 20h s’ha anunciat el restabliment de la circulació de tots els combois entre Cerdanyola i Montcada Bifurcació, però per via única i amb retards importants. Segons ha informat Renfe, també hi ha afectacions en la línia R3 i recomana als usuaris usar altres línies de Rodalies per a desplaçar-se a Montcada i els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a anar a Sabadell i Terrassa (Barcelona).

La pluja ha provocat danys en les infraestructures de Renfe, que preveu reparar una via a última hora de la nit d’aquest divendres.

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el Pla Ferrocat per aquesta incidència, ha informat a través d’un missatge en Twitter recorgido per Europa Press.

Fins a les 19 hores, Protecció Civil ha rebut un total de 342 crides per pluges i inundacions, de les quals 307 s’han localitzat a la comarca del Vallès Occidental.

A Barcelona, ha quedat tallada la carretera d’Horta a Cerdanyola en tots dos sentits de la marxa per un despreniment, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa