Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Creix el trànsit a Barcelona el primer divendres sense confinament comarcal

graph –>

Els serveis de trànsit del país havien anunciat que esperaven un increment del fluxe de vehicles de cara al cap de setmana com a resposta habitual a la fi del confinament comarcal i així s’ha complert, almenys lleugerament. Respecte a la setmana passada, ha augmentat un 3,99% el trànsit en el conjunt d’entrades i sortides de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les 21h de la nit. Segons dades aportades pel Servei Català de Trànsit, s’han detectat 819.869 vehicles, el que encara suposa un 12,8% menys que la mitjana del trànsit habitual a aquesta hora l’any 2019. Així, la xifra ha quedat molt propera a l’estimació que feia ahir el departament de trànsit català, que calculava que hi hagués uns 930.000 vehicles en circulació.

Tanmateix, es creu que el clima ha influït també en el volum de trànsit. S’ha atribuït a les males condicions meteorològiques el fet que potser s’hagin fet menys desplaçaments dels que es preveien inicialment. En aquest sentit, els Bombers han demanat precaució si es té intenció de fer activitats a l’aire lliure, segons ha informat l’ACN.

Sigui com sigui, la Generalitat insisteix en el fet que les escapades més enllà de la comarca només estan permeses per a aquells que viatgin amb la bombolla de convivència i recorda que es faran controls policials per comprovar-ho. En aquest sentit, es considera imprescindible portar els documents d’autoresponsabilitat, segons el govern català.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Fran BCN a març 19, 2021 | 22:18
  Fran BCN març 19, 2021 | 22:18
  Doncs molt bé....qualsevol moviment engresca la.economia...els hotels i restaurants ho agrairan.....potser la Kolau.deu.tenir.insomni....
  • Icona del comentari de: PereParets a març 20, 2021 | 05:20
   PereParets març 20, 2021 | 05:20
   A punt per la quarta, cinquena o sisena onada!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa