Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com arribar a Barcelona evitant les cues a Rodalies després de l’aturada
  • CA

L’aturada durant més de tres hores del servei de Rodalies aquest divendres al matí ha agafat a contrapeu molts ciutadans que s’han vist sense alternativa per poder desplaçar-se fins a Barcelona. Un cop reparada l’avaria en el sistema de telecomunicacions d’Adif, la circulació ferroviària s’ha pogut anar restablint de manera progressiva, malgrat que en algunes línies el servei funciona amb restriccions i alteracions del recorregut que podrien provocar cues i aglomeracions en algunes estacions.

Amb l’objectiu d’evitar aquestes cues i les possibles afectacions en el recorregut de les línies de Rodalies, els usuaris que s’hagin de desplaçar aquest divendres al matí cap a la capital catalana tenen a la seva disposició diverses alternatives en funció del seu territori d’origen.

Tram

Les diferents línies del Tram són una opció més que fiable per als ciutadans que vulguin desplaçar-se des del Baix Llobregat o des del Barcelonès Nord en direcció a la capital catalana. El servei compta amb tres recorreguts diferents en cada un dels extrems que permeten connectar ràpidament poblacions com Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs o Badalona amb les diferents línies de metro que es despleguen per sota de la ciutat de Barcelona.

Metro

Amb una oferta més limitada pel que fa al seu abast trobem les diferents línies de metro de la capital catalana, que permeten als usuaris desplaçar-se des de municipis com Cornellà de Llobregat, Badalona o Santa Coloma de Gramenet fins al centre de Barcelona a través de diverses connexions entre línies com l’L1 o l’L5. De fet, TMB ha informat a través de les xarxes socials que ha organitzat un dispositiu especial per reforçar el servei i atendre l’augment de la demanda que puguin provocar les afectacions a Rodalies.

FCG

La millor opció alternativa per als ciutadans que vinguin de la zona del Vallès és el servei dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat (FCG), que permet connectar ciutats com Sabadell, Terrassa, Sant Cugat o Rubí amb la capital catalana. Aquest servei de moment funciona amb normalitat i sense afectacions extraordinàries.

Bus

El servei de busos interurbans és una de les opcions alternatives més eficaces per desplaçar-se des dels diferents punts de l’àrea metropolitana en direcció a Barcelona, però la difícil situació del trànsit aquest divendres al matí i les cues que ja s’han format en algunes estacions la converteixen en una opció poc atractiva avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa