Matí de retencions a les entrades de Barcelona tot i que ja ens trobem en període de vacances i el trànsit hauria de disminuir. Però un accident ha provocat el tall d’un carril a la ronda de Dalt, la B-20, a Collserola en direcció Llibregat, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. El tall provoca des d’abans de les 8 del matí unes retencions de 7,5 quilòmetres des del Nus de la Trinitat. De moment no es coneixen les causes de l’accident ni si hi ha persones ferides.

A més, també s’informa que a la Pota Nord o B-20 també hi ha 2,5 km de cua de Santa Coloma de Gramenet a Barcelona en direcció sud.

Deu dels onze morts a Barcelona eren motoristes

En els primers sis mesos de l’any, han disminuït un 24% els accidents de trànsit a Barcelona respecte al 2019, l’últim any amb una mobilitat semblant a l’actual. Però hi ha una dada sagnant, i és que dels 11 morts que s’han registrat a la ciutat en accidents de trànsit durant el primer semestre de 2022, 10 eren motoristes.

Segons la Guàrdia Urbana, les distraccions, l’alcohol i l’excés de velocitat continuen sent les causes més comunes dels accidents. També ho són no respectar distàncies i el gir indegut. I què passa amb el consum d’alcohol? Tot i no ser la causa principal dels sinistres, es presenta com un factor d’influència directa en els sinistres.

Per tot plegat, l’Ajuntament ha explicat que s’estan fent visites conjuntes on hi ha els sinistres mortals més greus per trobar què es pot millorar en aquests espais. Les millores de seguretat que dels vehicles i les campanyes de comunicació i sensibilització adreçades als conductors, creu l’Ajuntament, també han ajudat a la reducció dels accidents.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní resignat a juliol 12, 2022 | 09:04
    Barceloní resignat juliol 12, 2022 | 09:04
    El nostre embús de cada dia doneu-nos-lo Senyor el dia d'avui.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa