Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau negocia amb l’exèrcit la fi de l’ocupació de les voreres
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona i la Comandància Naval i la Capitania General estan en converses per acabar amb l’ocupació de les voreres per part del personal militar, que té el privilegi –gairebé únic a la ciutat– de poder aparcat davant de les diverses dependències que té a la capital catalana, segons ha avançat el Punt Avui i ha confirmat el TOT Barcelona de fonts municipals. La voluntat del govern municipal és “trobar una solució adient en termes de seguretat i l’ús de les voreres pels vianants”.

Davant de la Capitania General hi ha un cartell que permet que hi aparquin els cotxes autoritzats –més d’una vintena ho fan a diari– i un sistema de senyalització similar habilita l’aparcament a les dues façanes de l’edifici de govern militar que hi ha la plaça Portal de la Pau, on s’ha de fer una maniobra marxa enrere per estacionar a sobre de la vorera. De fet hi ha una petita rampa per facilitar-los l’accés.

La Comandància Naval també té un espai reservat per aparcar vehicles que dona a la part posterior de l’edifici, al carrer del Portal de Santa Madrona. Allà hi poden estacionar fins a una trentena de cotxes que, tot i no ocupar la vorera, sí que la fan més estreta i incòmode d’utilitzar per als veïns. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa