Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau dona una treva al cotxe i atura els talls de carrers de cap de setmana durant l’estiu
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona atura fins el 4 i 5 de setembre les restriccions de circulació de vehicles en alguns carrers els caps de setmana. Així, el programa Obrim Carrers deixarà d’estar operatiu durant els mesos estivals i s’obrirà el pas a l’eix Creu Coberta-carrer de Sants i al carrer Gran de Gràcia. La iniciativa es va posar en marxa el passat mes d’octubre, amb l’objectiu de guanyar nous espais de passeig i de lleure per a la ciutadania i reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials. Des de llavors, i durant tots aquests mesos, els dissabtes i diumenges de 9h a 21h s’ha restringit el pas de vehicles en aquests dos punts.

Els talls de trànsit s’han adaptat al tipus de via, al seu ús habitual i a les demandes veïnals. Tot i això, hi havia certes excepcions: en aquests espais s’ha garantit el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda. També s’ha permès l’accés als aparcaments de la zona. Aquest cap de setmana, però, encara n’hi haurà talls al districte de Gràcia: el trànsit es restringirà a Gran de Gràcia dissabte i diumenge de 9.00 a 20.00 hores, mentre que la circulació de vehicles no es permetrà a Travessera de Gràcia aquest dissabte de 17.00 a 20.00 hores.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fran BCN a juny 25, 2021 | 18:46
    Fran BCN juny 25, 2021 | 18:46
    Millor ja què els veïns que hem d anar al pàrquing de casa, és tota una odissea i sembla hagis de demanar perdó a tothom

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa