Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sisè cas d’un conductor de metro afectat per amiant
  • CA

Dos nous casos de conductors de metro afectat per l’amiant. Membres del comitè d’empresa de Metro de TMB han informat que un home els ha trucat aquest matí per dir que pateix engruiximent pleural, una afecció que podria estar relacionada amb l’exposició a la substància nociva segons ha reconegut la pròpia empresa. En aquesta ocasió es tracta d’un treballador que va entrar a l’empresa el 2004, segons ha pogut saber el TOT Barcelona de fonts del comitè d’empresa.

Minuts després d’informar del cinquè cas d’un conductor afectat, membres del comitè han sumat un nou treballador als potencialment contaminats per amiant. Es tracta d’un home que pateix engruiximent pleural i que treballa a la L5, segons fonts del comitè.

“Anem a un cas per dia”, avisen des del sindicat Col·lectiu Independent del Metro (CIM). Des de divendres passat s’han conegut quatre casos d’Agents d’Atenció Ciutadana (AAC), on s’inclouen els conductors de metro, potencialment afectats per la fibra tòxica. Són casos que podrien desmuntar l’argument de TMB, que defensa que només els treballadors de manteniment, uns 1.050 en total, han estat exposats a l’amiant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa