Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carrers i túnels tallats a Barcelona els propers dies
  • CA

S’acosta l’estiu i amb ell, les clàssiques obres al carrer. N’hi haurà tot l’estiu i serviran per arranjar paviments, voreres i altres actuacions. A partir d’aquest dilluns a la nit hi ha diverses afectacions a la mobilitat que l’Ajuntament ha comunicat.

Túnels tallats

La nit del 6 de juny, de 23 a 5 hores, tall total del túnel del Nus de la Trinitat.

Les nits del 7, 8 i 9 de juny, de 23 a 5 hores, tall total del túnel de Poblenou-Vila Olímpica.

Carrers tallats o amb menys carrils de circulació

Del 7 de juny a l’1 de juliol, les actuacions al carrer del Maresme i al carrer de Pallars, deixaran un sol carril de circulació a cadascun dels carrers.

Del 7 de juny a l’11 de juliol, afectacions al carrer del Clot. A partir de la cruïlla amb el carrer de Mallorca i fins a la del carrer de Biscaia, quedarà habilitat un sol carril de circulació, en sentit Besòs, i el cordó de serveis en bateria passarà a ser en línia. Es traslladarà la parada de bus núm. 381 (Clot – Biscaia).

Obres de remodelació de Via Layetana
Barcelona Obres de remodelació de Via Laietana. foto: Jordi Play

Del 7 de juny al 30 d’octubre, tall total del carrer d’Antonio Machado entre la ronda de la Guineueta Vella i el carrer de Federico García Lorca. El desviament de circulació es farà pel carrer de Miguel Hernández, en sentit Besòs, i la Via Favència, en sentit Llobregat.

Fins al 17 de juny: a Ciutat Vella, talls de trànsit al carrer del Carme i al carrer de la Riera Alta. Es recomana accedir a la zona del Raval nord pel carrer del Tigre.

Fins al 9 d’agost: urbanització del carrer de Ventalló a Gràcia, amb un tall total del tram entre els carrers de l’Encarnació i de Romans, amb accés exclusiu per a veïns i serveis. El desviament del trànsit es farà pels carrers de l’Encarnació, Sardenya i Taxdirt o Pare Laínez.

Fins al juny del 2023: obres a la Via Laietana que tallen la criculació en sentit nord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa