Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cabify oferirà un servei de paqueteria exprés a Barcelona
  • CA

Cabify ha anunciat que oferirà un servei de paqueteria per a particulars i empreses a Barcelona a partir del 15 de juny. El servei, que portarà per nom Cabify Envíos, estarà disponible per a una massa màxima autoritzada inferior a les dues tones. L’usuari emissor serà qui dipositarà el paquet al maleter del vehicle i la persona que l’espera el recollirà a la destinació final. Mentrestant, l’usuari que ha sol·licitat el servei podrà seguir en directe el trajecte del cotxe amb el paquet fins a la seva entrega.

Cabify Envíos ja està operatiu a Alacant, Madrid, Sevilla Santander i València. A la capital espanyola, però, el govern de la Comunitat va exigir una llicència de transports però la CNMC va donar la raó a la multinacional espanyola. El servei va començar a Madrid i en altres ciutats de Llatinoamèrica a l’abril del 2020, en ple confinament per contenir els contagis de coronavirus.

Un any després, l’empresa l’ha desplegat a altres ciutats de l’Estat i en el cas de la capital espanyola creix un 30% cada mes des del març, segons assegura la companyia. L’empresa s’ha marcat com a objectiu posar el focus en alternatives per als comerços minoristes tinguin més opcions en la venda en línia. Cabify Envíos també farà entregues des dels magatzems o botigues fins al domicili del comprador, algunes en menys de dues hores, segons explica en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa