Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un bus connectarà Barcelona amb Argentona i Cabrera de Mar
  • CA

Era una reinvidicació persistent sobretot dels veíns d’Argentona i de Cabrera de Mar per connectar amb la capital catalana amb uns temps raonables. I finalment, el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha anunciat que aquest dilluns 17 de gener posarà en servei una nova línia de bus que comunicarà les dues poblacions amb Barcelona. Serà un servei directe, evitant els transbordaments i reduint el temps de viatge.

El nou servei, com ha anunciat el Govern, oferirà 6 rutes d’anada i 6 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, amb sortides des d’Argentona a les 6.30h, 8.00h, 14.30h, 16.00h, 17.45h i 19.45, i amb sortides des de Barcelona (plaça Tetuan) a les 7.15h, 8.45h,15.15h, 16.45h, 18.30h i 20.00h.

En sentit Barcelona, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus situada al c. Joan XXIII / Pl. Molí (Argentona), per realitzar parades a l’Av. de Puig i Cadafalch/carrer de Barcelona (Argentona), Ctra. de Vilassar B-502 (Escola bressol) (Argentona) i Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) (Cabrera de Mar). Després enllaçarà amb l’autopista fins la parada final de Barcelona (Pl. Tetuan), on es pot fer intercanvi modal amb la línia de metro L2 i línies urbanes de bus.

En sentit tornada, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus de Pl. Tetuan, per després realitzar les parades a Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) (Cabrera de Mar), Av. de Puig i Cadafalch (Rotonda del Pi Gros) (Argentona) i C. de Joan XXIII / Plaça del Molí (Argentona).Es preveu que en els propers mesos es puguin adequar i afegir noves parades a la carretera B-502 per aproximar el servei a nous usuaris.

Aquest servei serà prestat per la concessionària Empresa Casas, del grup Moventis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa