Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tindrà vint radars més a carrers com València i Gran Via
  • CA

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha anunciat que Barcelona tindrà 20 radars nous per controlar els límits de velocitat. Alguns dels punts on se situaran seran els carrers Aragó, València, Balmes, Gran Via i Urgell. “La ciutat ha de ser conscient que s’han de respectar els límits de velocitat”, ha asseverat la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón (PSC). 

Al 2021 tots els radars nous estaran col·locats. La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha detallat que la instal·lació dels radars està en fase de licitació per adjudicar els projectes a empreses que es presentin al concurs. De la mateixa manera que s’actua de forma immediata quan un vehicle està mal aparcat, s’ha de fer igual amb l’excés de velocitat”, ha resumit Alarcón. 

Tots els radars seran fixos i de punt. L’altra modalitat de control de velocitat és de tram, que és el que mesura el temps que triguen els vehicles a recórrer una distància entre dos punts per calcular la velocitat a què circulen. Fins ara els radars fixos només es troben als accessos a Barcelona per les rondes, segons ha recordat la regidora de Mobilitat.

Els carrers amb radars tindran avisos perquè els conductors siguin conscients que n’hi ha. “Ens interessa que es respecti el límit, no sancionar”, ha matisat Alarcón. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa