Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona reforçarà el transport públic durant les Festes de la Mercè

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya reforçaran el servei de transport públic durant les Festes de la Mercè. Després de dos anys amb menys actes del que és habitual, enguany la festa recupera el format previ a la pandèmia, amb nombroses activitats i concerts a partir de divendres 23 de setembre. Aquest fet fa preveure un augment de viatgers a les principals línies de transport públic durant aquests dies, motiu pel qual TMB, FCG, TRAM i el Nitbus -la xarxa de busos nocturns- han decidit incrementar els seus combois.

Totes les xarxes reforçaran les seves principals línies i, en molts casos, el servei funcionarà de manera interrompuda des de la nit de divendres 23 fins dilluns 26 d’aquest mes.

Metro de Barcelona

És el cas del Metro de Barcelona, que reforçarà el servei i no pararà durant les diverses nits que dura la Festa de la Mercè. Així, TMB ha informat que el metro funcionarà de les 5 de la matinada de divendres fins les 12 de la nit de dilluns següent.

El Tramvia

Les línies T2, T3, T4 i T5 funcionaran de manera interrompuda durant tots els dies de festa. Al Trambesòs, la línia T4, que va de Vila Olímpica a Sant Adrià del Besòs, oferirà trens cada 20 minuts, i a la T5, que uneix Barcelona amb Badalona, la freqüència serà de mitja hora. D’altra banda, la freqüència dels trens del Trambaix serà de 15 minuts al troc central. Les línies T1 i T6 faran el servei habitual.

Ferrocarrils

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) també funcionaran sense parar, en gran mesura, durant la Mercè. Les L6, L7, L8 i L12 oferiran trens de manera interrompuda cada 20 minuts entre divendres i dilluns. La nit de dilluns 26, coincidint amb el piromusical, el servei de FGC també reforçarà la sortida de la línia L8 que et deixa a Plaça Espanya.

Altres transports

En el cas del Nitbus també es reforçarà el servei per tal d’evitar aglomeracions, tot i que l’Autoritat de Transports Metropolitans (ATM) només ha especificat que ampliaran el personal dels trens, de seguretat i neteja. Rodalies de Catalunya, per la seva banda, dilluns 26 oferirà servei com a dia festiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa