Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Baixa un 43% el trànsit als accessos a Barcelona
  • CA

El trànsit als accessos a Barcelona ha baixat un 43% en relació a un dilluns habitual el primer dia laborable de restricció del coronavirus, segons dades actualitzades a un quart de quatre de la tarda facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra indica el volum de trànsit per accedir a la capital catalana. Pel que fa a les sortides, la disminució ha estat del 39%. Trànsit ha donat també dades d’alguns punts de la xarxa viària catalana. Per exemple, a la C-16. al túnel del Cadí, el trànsit en sentit Barcelona ha baixat un 68%, mentre que en sentit Puigcerdà la xifra arriba al 71%. Al peatge de Vallcarca de la C-32, a Sitges, el trànsit en sentit Barcelona ha baixat un 51,7%, i en sentit Tarragona un 50,2%.

Un altre punt controlat és el peatge de Vilassar, on el volum de circulació ha disminuït un 52,9% en sentit Barcelona i un 48,2% en sentit Girona. A Vila-seca, el trànsit cap a València ha baixat un 54,1% i cap a Barcelona un 33,4%.

A l’AP-7, a Martorell, les xifres són disminució del 45,3% del trànsit en sentit Tarragona i 39,2% cap a Barcelona. A la Roca del Vallès, el trànsit cap a Barcelona ha baixat un 44,3%, i en sentit França un 35,7%.

A la Jonquera el trànsit de sortida cap a França ha baixat un 11,11% i el que va cap a Girona i Barcelona ha caigut un 37,1%. Finalment, al peatge de la C-33 de Mollet del Vallès el trànsit d’entrada a Barcelona ha caigut un 53% i el que va cap a Girona un 48%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa