Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Baix seguiment de la vaga del 8M al metro

 La vaga convocada amb motiu del 8-M ha tingut un seguiment del 8% al metro de Barcelona i de l’1,9% a l’ensenyament públic, segons les dades facilitades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les dades del sector de l’ensenyament públic corresponen al 78% dels centres. Dels sectors amb dades facilitades pel Govern, aquests dos són els que han registrat un seguiment més gran.

A l’ensenyament concertat, el seguiment ha estat de l’1,3% i al privat de l’1%. Pel que fa a la sanitat, a la pública el seguiment de la vaga ha estat del 0,53%, a la concertada del 0,35% i a la privada del 0,5%. El consum elèctric ha registrat un augment del 2,9% en comparació amb dilluns passat. El seguiment a la xarxa de bus ha estat del 0,4%, a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de l’1,35%, i a Renfe de l’1,31%.

Treball ha destacat que s’estan complint els serveis mínims i que no s’han notificat incidències als centres de treball ni denúncies a la inspecció de guàrdia vinculades a la vaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa