Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Atrapats a les fosques en un tren de Ouigo a Sants

Matí d’afectacions a l’estació de Sants de Barcelona. Una avaria en un tren de Ouigo ha obligat a aturar momentàniament el servei d’alta velocitat i ha provocat diverses complicacions en les línies que circulen per la capital catalana, principalment en direcció sud.

Segons la informació facilitada per Renfe, l’incident ha tingut lloc uns vint minuts abans de les onze del matí, quan una avaria ha deixat un dels trens de Ouigo sense funcionament a la sortida de l’estació de Sants. Aquesta situació de bloqueig ha dificultat l’entrada i sortida de trens en direcció sud i també s’ha traduït en diverses afectacions en els serveis d’alta velocitat a l’estació barcelonina. Des de la companyia assenyalen que el servei ja funciona amb normalitat, després que s’hagi pogut fer retrocedir el tren fins a l’andana.

A les fosques

A través de les xarxes socials, diversos passatgers del tren afectat han denunciat que han estat durant gairebé tres hores atrapats a l’interior dels combois aturats a l’estació de Sants i que durant molts minuts han estat completament a les fosques. Aquesta denúncia per part dels usuaris ha comptat amb la resposta de la companyia Ouigo, que també a través de la plataforma Twitter apuntava que s’estava realitzant una “aturada tècnica” i que la intenció era poder reprendre la marxa com més aviat millor. En el següent vídeo gravat per Sergio Abad es pot veure alguns dels prop d’un miler de passatgers atrapats a l’interior del tren amb les llums d’emergència enceses.

Barcelona-Madrid per nómes 9 euros

Cal recordar que l’empresa Ouigo va posar a la venda a principis d’octubre 1,66 milions de bitllets per viatjar de Barcelona a Madrid (o de Madrid a Barcelona) entre el pròxim 11 de desembre i el juny del 2023. El preu dels bitllets parteix dels 9 euros, amb la qual cosa la companyia francesa vol fer més accessible a la població els viatges amb trens d’alta velocitat. Els bitllets es poden comprar a la web i l’app d’Ouigo.

“Fa poc més d’un any vam arribar a Espanya amb un únic objectiu: obrir les portes de l’alta velocitat a totes les butxaques. A partir d’ara, gairebé 100.000 persones a la setmana podran gaudir de les nostres baixes tarifes, apropant-nos al triple de l’oferta amb la qual vam començar les nostres operacions”, explicava aleshores el director Comercial i de Màrqueting d’Ouigo, Federico Pareja. Des que Ouigo va arribar a Espanya el 10 de maig del 2021, 2,9 milions de persones han fet servir els seus trens per moure’s entre Barcelona i Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa