Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una avaria interromp la circulació entre Sants i Plaça Catalunya
  • CA

L’avaria d’un tren entre Barcelona Sants i l’estació de Plaça Catalunya ha interromput momentàniament la circulació de trens en sentit nord. L’afectació era a les línies R1, R3 i R4. Així ho havia comunicat el compte oficial de Twitter de Rodalies Catalunya a les 16.21h de la tarda.

A les 16.45h de la tarda Rodalies Catalunya ha publicat un tuit explicant que s’ha pogut restablir amb normalitat la circulació de trens per les dues vies entre ambdues estacions. Per tant, de manera progressiva s’han anat recuperant les freqüències i hores de pas a les tres línies que estaven afectades per aquesta incidència, concretament la R1, la R3 i la R4.

Pluja d’incidències

Fa just dos dies un problema tècnic que va tenir lloc al Centre de Trànsit Centralitat (CTC) d’Adif ubicat a l’Hospitalet de Llobregat no es va poder resoldre de manera definitiva fins aquest dimecres. Va provocar diverses afectacions a l’R1, l’R3 i l’R4 del servei de Rodalies, les mateixes causades per l’avaria d’avui.

A principis de mes, una incidència que es va produir a la zona de la Sagrera va provocar afectacions en la línia R1. En aquella ocasió, tal i com va informar Rodalies a través de Twitter i Europa Press, l’incident va provocar que es reduís la freqüència de trens d’aquesta línia a tres per hora entre les estacions del Clot i Badalona. Això va fer que els passatgers haguessin d’invertir més temps de l’habitual en fer els seus trajectes, en molts casos de tornada a casa. Les afectacions s’enfilaven als 40 minuts o més.

A mitjans de novembre una avaria al sistema de senyalització a Montcada Bifurcació va obligar els trens a circular en via única fins a Sant Andreu Arenal. Atenent un comunicat de Renfe, aquesta incidència va generar retards de fins a 30 minuts en els serveis de les línies R3, R4, R7 i R12 de Rodalies. Més tard, una incidència en un tren de l’R3, que es trobava a l’estació d’Arc de Triomf, va causar nous endarreriments. En aquest cas moltes persones no van tenir més remei que quedar-se una hora dins el tren a les fosques.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nse a desembre 30, 2022 | 20:31
    Nse desembre 30, 2022 | 20:31
    Puta espanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa