Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Avancar anuncia que marxa de Barcelona després de 14 anys
  • CA

L’empresa Avancar marxa de Barcelona després de 14 anys de ‘carsharing’ a la ciutat. Ho ha anunciat aquesta tarda amb un correu electrònic a tots els seus clients.

“Lamentem escriure per informar-lo que, a partir del 28 de febrer de 2019, Avancar deixarà d’oferir els seus serveis a Barcelona. Per tant, a partir del 28 de febrer de 2019, tots els contractes vigents dels socis es tancaran”, expliquen.

També anuncien que durant les pròximes setmanes es tornaran als clients els diners de la part proporcional de la quota anual. A partir de la mitjanit del 28 de febrer de 2019 ja no podrà reservar cap dels seus vehicles a Barcelona.

La notícia arriba inesperadament després que l’abril de l’any passat anunciés que augmentarien la flota, situada principalment a Barcelona –amb alguns vehicles a l’Hospitalet, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Cugat–, que volien expandir-se a Santa Coloma de Gramenet i Badalona i que esperaven acostar-se a la rendibilitat. Tanmateix, ja hi havia el precedent de la retirada de Madrid, l’any 2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa