Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Automobile presentarà 18 vehicles inèdits i una primícia mundial
  • CA

L’Automobile Barcelona, la fira per excel·lència del sector a la capital catalana, torna aquest ocubre i preveu acollir l’estrena de fins a 18 vehicles. Entre ells, una primícia mundial. I és que entre el 2 i el 10 d’octubre d’enguany, per l’espai de Montjuïc es presentaran una quinzena d’automòbils i tres vehicles de mobilitat personal, que és com es categoritzen els patinets elèctrics.

En un comunicat emès aquest dilluns i recollit per l’Agència Catalana de Notícies, els organitzadors detallen el gruix de novetats que es trobaran en el saló d’enguany. En aquest sentit, el president de l’Automobile, Enric Lacalle, ha destacat que l’espai que estarà disponible durant tota una setmana es convertirà en “un dels majors aparadors de la indústria”. Un escenari llargament desitjat pels impulsors, després que el juny passat es decidís ajornar la trobada per l’impacte de la pandèmia i la pressió de les marques.

Ara, l’encara conegut com a Saló de l’Automòbil té previst acollir com un dels plats forts la presentació del Cupra Born, un cotxe 100% elèctric que es podrà gaudir físicament per primera vegada durant aquestes jornades. També s’inclou en els plans de la marca del grup Seat l’estrena del model Urban Rebel. Aquest últim vehicle, de fet, es planteja com un concept car que ha de marcar el camí pel futur més pròxim de la companyia de Martorell.

La primícia mundial que s’endurà bona part de les atencions, però, la portarà Nissan. Donarà a conèixer l’estètica i funcionament de la seva nova furgoneta Townstar, disponible en versió elèctrica. També es presentarà el SUV elèctric Nissan Ariya i el Qashqai Mild Hybrid. Altres marques que han anunciat moviments són BMW, que planeja desembarcar amb dos propostes elèctriques com són els models i4 i iX. Mini exhibirà la seva proposta elèctrica, com una renovació del model original del 1969. Ford seguirà en la línia de les estrenes elèctriques amb els E-Transit i el Mustang Mach-E GT. Kia mostrarà el crossover elèctric EV6 i el SUV Sportage. Mercedes-Benz aportarà una berlina EQS i un superesportiu AMG GT Black Series. I Renault, de la seva banda, prepara el Mégane E-Tech i el Dacia Jogger.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa