Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un atropellament entre Sants i Bellvitge causa retards a Rodalies i regionals
  • CA

Una persona ha mort atropellada aquest dimecres al migdia a les vies de tren, al tram entre Bellvitge i Barcelona Sants. Els fets han tingut lloc a les 13:45h, en circumstàncies que encara es desconeixen.

Adif ha comunicat a Renfe que “la invasió d’una persona en un punt no autoritzat de la xarxa ferroviària” impedia la circulació normal dels trens al corredor sud, entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. En arribar-hi els equips sanitaris han comprovat que la víctima era morta. La policia ha autoritzat la circulació per una sola via mentre tenia lloc l’aixecament de cadàver, que s’ha allargat fins a gairebé les 15:34h. Un cop retirat el cos, els Mossos d’Esquadra han donat llum verda a Adif per restablir la circulació per les dues vies.

Retards de mitja hora

Concretament, es produeixen demores d’uns 30 minuts a les línies de Rodalies R2 sud, R2 nord i els trens Regionals que van de Barcelona cap al sud i viceversa. La previsió, però, és que progressivament es puguin anar recuperant les freqüències i els horaris habituals a les línies afectades. “Renfe està a l’espera del que marquin les autoritats”, indica l’operadora estatal. Renfe està informant d’aquesta situació a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa