Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aterratge d’emergència d’un vol de Ryanair a l’aeroport de Barcelona
  • CA

Ensurt aquest vespre a l’Aerorport de Barcelona-El Prat. Un vol de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair que procedia de Milà ha hagut de fer un aterratge d’emergència per un problema tècnic. Segons ha informat el perfil oficial dels controladors aeris, “després de realitzar les comprovacions, ha aterrat sense incidències activant-se el protocol d’emergència”. L’incident no ha provocat ferits i tot i que els Bombers s’han personat a la pista, no han hagut d’intervenir.

Però per als passatgers de ben segur que ha estat un bon ensurt, ja que l’avió ha aterrat a una velocitat superior a la normal en un aterratge ordinari.

Uns ànecs xoquen amb un avió

Justament aquest dimecres, un altre incident a l’aeroport implicava un avió de Ryanair. L’aeronau -que s’havia enlairat poc abans en direcció a Liverpool, es va veure obligada a tornar a aterrar a l’aeroport del Prat després de xocar amb una bandada d’ànecs quan sobrevolava la ciutat de Barcelona. L’impacte d’aquest grup d’ànecs va provocar diversos danys en un dels motors de l’avió i en el tren d’aterratge davanter de l’aparell, motiu pel qual el pilot va acabar demanant als controladors de l’aeroport del Prat poder tornar a aterrar.

Xoc impactant a l’aeroport

El passat 31 d’agost es vivia un altre ensurt a l’aeroport de Barcelona. Un avió protagonitzava un aparatós accident en el qual també es veia implicat un camió de grans dimensions. Els fets van tenir lloc quan l’Airbus de la companyia Air Senegal va xocar lateralment contra el vehicle mentre feia maniobres a la pista de l’aeròdrom barceloní. La col·lisió entre una de les ales de l’aeronau i el vehicle va deixar-lo suspès sobre les rodes d’un dels laterals. Amb tot, no es van produir ferits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa