Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alberto Fernández insisteix que les motos han de poder circular pel carril bus
  • CA

El president del PP Barcelona, ​​Alberto Fernández, ha tornat a reclamar que les motos puguin circular pel carril bus taxi, al·legant que no perjudica el transport públic ni al taxi i suposa “una mobilitat més segura per als motoristes”. Fernández ha explicat que a Madrid i a València les motocicletes poden circular pel carril bus, i que a Barcelona, ​​on hi ha més de 300.000 motocicletes i ciclomotors, hauria de ser igual.

Fernández ha apuntat que s’han de respectar les normatives de l’ús del carril bus, però ha condemnat que l’alcaldessa, Ada Colau, hagi incrementat les sancions a les motos que van circular pel carril bus taxi en un 82,2%, fet que ha etiquetat de “motofobia”. El líder del PP ha criticat que Colau persegueixi als motoristes i no als “incívics, manters, i okupes”, als quals considera que defensa i avala mitjançant polítiques permissives.

Així mateix, el PP ha informat que el proper 2 de desembre se celebrarà una manifestació de motoristes reclamant que s’executin plans de seguretat viària, es millori la senyalització i s’ampliïn els estacionaments de motocicletes en superfície.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa