Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament ja fa publicitat del nou tramvia de la Diagonal

Les obres per connectar el tramvia per la part Besòs i la part Llobregat per la Diagonal, on ara hi ha un forat entre Glòries i Francesc Macià, arrencaran la setmana del 7 de març. I l’Ajuntament jja ha posat en marxa una campanya de publicitat per escalfar motors. El primer tram que quedarà unit serà el de Glòries-Verdaguer, i finalment s’unirà amb Francesc Macià. Aquest tram va quedar desconnectat el 2004 quan es va inaugurar el servei.

Avui ha aparegut una gran lona amb el lema “El futur ja és present, connectem els tramvies”, acompanyat per una imatge digital de com quedarà la Diagonal un cop es posi en marxa el nou servei. La lona es troba ubicada a la cantonada amb el carrer de Pau Claris, davant de la bastida d’un bloc en obres de reforma. Aquest punt es troba a quatre carrers de l’estació de Verdaguer, on finalitzarà la primera fase dels treballs per transformar la Diagonal i ampliar la connexió del tramvia.

La tinenta d’alcalde de Mobilitat i Urbanisme, Janet Sanz, ha compartit la fotografia de l’anunci quan falta una setmana per a l’inici de les obres. “La connexió del tramvia per la Diagonal, cada vegada més a prop“, ha dit en un tuit.

Abans de tancar l’any 2023 ja hi hauria d’haver tramvies en marxa circulant en aquest tram. Després faltaria el tram barceloní de Verdaguer a Francesc Macià, que les previsions més optimistes –molt– situen a finals del 2027, però el cert és que ni tan sols hi ha calendari. Quan sigui una realitat, la reforma de la Diagonal amb el pas del tramvia reduirà significativament l’espai als cotxes i ampliarà les àrees per a vianants, bicicletes i zones verdes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a març 01, 2022 | 07:37
    Barceloní. març 01, 2022 | 07:37
    Si alg´s'ho creu és que no sap el conte de la lletera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa