Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament de Barcelona comunica les llicències de ‘motosharing’ a les 21 empreses
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha comunicat oficialment l’adjudicació de llicències de motosharing (motos compartides) a 21 empreses que s’havien presentat al concurs corresponent.

La recent decisió s’ha comunicat formalment ara per notificació oficial a les empreses adjudicatàries d’aquestes llicències, han informat a Europa Press fonts de el sector.

Es tracta de 6.958 llicències en total per a motos i ciclomotors elèctrics, i ara les empreses tenen deu dies hàbils per presentar la documentació necessària.

Fonts de les adjudicatàries han explicat a Europa Press que estan satisfets amb la decisió municipal, per la qual l’Ajuntament “confirma l’aposta per un model que afavoreix els emprenedors” per poder operar en aquest nou servei de mobilitat, que destaquen com obert i participatiu.

“Totalment regulat”

En canvi, segons aquestes fonts, la decisió municipal no agrada a grans operadors nacionals i internacionals “que fins ara prestaven el servei de forma alegal”, diuen.

Així, aquestes fonts acusen alguns grans operadors d’aplicar una estratègia de desgast cap a competidors titllant-los d’insolvents, perquè els grans tenen por veure afectades seus guanys “en tenir una competència real”. “El millor seria ser prudent fins a veure com queda el repartiment final de llicències”, afegeixen.

A més, valoren que empreses de nova creació impulsades per emprenedors “ara tenen l’oportunitat d’oferir una alternativa en un entorn totalment regulat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa