Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així funciona la zona blava d’aparcament a les platges de Barcelona
  • CA

La temporada de platges a la ciutat ja ha començat, i enguany, amb novetats molt rellevants com la prohicició de fumar, que a partir del juliol comportarà sancions a qui incompleixi. L’arribada de turistes, que ja es va poder veure clarament per Setmana Santa, fa preveure a més un estiu amb les platges plenes a vessar. Però i si voleu anar-hi en cotxe, com funciona la zona d’estacionament de pagament? El primer que heu de tenir clar és que només podeu aparcar durant 2h. Així que no podeu encantar-vos gaire, un banyet i una mica de sol i poc més.

Estacionament limitat a 2h

Fins al 30 de setembre, a l’estacionament regulat a la zona de platges hi ha disponibles 322 places d’àrea blava, i com a la resta de la ciutat, hi ha un màxim de dues hores d’estacionament. L’Ajuntament ha explicat que la raó de la zona blava és que el major nombre de persones pugui beneficiar-se de poder estacionar a la via pública al costat de les platges urbanes, a la zona de Sant Martí.

Són 322 places d’àrea blava i l’horari de regulació és de 9h a 20 h, de dilluns a diumenge, festius inclosos. La tarifa blava aplicada en aquestes places serà la Tarifa B i l’import és variable en funció del distintiu ambiental.

322 places: així estan repartides

  • 83 places d’estacionament regulat a l’avinguda d’Icària, a la zona compresa entre el carrer Joan Miró i el passatge Llacuna.
  • 89 places d’estacionament regulat al carrer de Salvador Espriu, a la zona compresa entre el carrer de Frederic Mompou i el passatge Llacuna.
  • 150 places d’estacionament regulat a l’avinguda Litoral, a la zona compresa entre el carrer Joan Miró i el carrer del Litoral.

La forma més ràpida de pagar l’estacionament és amb l’aplicació mòbil gratuïta SMOU ja que permet pagar l’estacionament regulat de forma digital i obtenir un tiquet digital. És a dir, no és necessari anar al parquímetre ni tornar per deixar el tiquet al parabrisa del vehicle. A més, només es paga pels minuts reals d’estacionament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK a juny 06, 2022 | 15:23
    FRANK juny 06, 2022 | 15:23
    Com més miren de beneficiar al personal, més el fuetejen. Només hi manca una Guillotina a cada platja.
  2. Icona del comentari de: Laura a juny 06, 2022 | 22:08
    Laura juny 06, 2022 | 22:08
    Así lo que van a perder es que mucha gente no vaya a los restaurantes por pereza de coger el metro o x tener que comer corriendo por qué le van a multar, que pena de país cada día ayudan menos...
  3. Icona del comentari de: Xesca a juny 07, 2022 | 14:36
    Xesca juny 07, 2022 | 14:36
    El Gobierno progresista de Colau es el que aprieta a los pobres, sólo saben cobrar por todas partes...ya los pobres no pueden ir a la playa pk el parking cuesta un montón y encima sólo puede estar dos horas....váyase ya Sra. COLAU.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa