Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident a la C-58 obliga a tallar un carril a la sortida de Barcelona
  • CA

Un accident a la C-58 ha provocat que en aquesta via s’hagi hagut de tallar un carril a la sortida de Barcelona. Així ho ha anunciat el Servei Català de Trànsit de la Generalitat des del seu compte oficial de Twitter. Els fets s’han produït cap a dos quarts de nou del vespre.

De moment no han transcendit més dades, si bé està previst que es retiri el vehicle accidentat el més aviat possible per tal de restablir el servei. Ateses les circumstàncies, Trànsit ha informat que ha obert el carril bus VAO per a tots els vehicles, llevat per als camions de més de 7,5 tones.

Dues congestions més

D’altra banda, Trànsit també ha informat des del seu compte oficial de Twitter que hi ha retencions en dos altres punts de la xarxa viària: d’una banda, a la B-10 a Santa Coloma de Gramenet en sentit nord cap al Nus de la Trinitat -concretament en el punt quilomètric 0-1- i, de l’altra, també hi ha circulació amb un elevat nivell de congestió a la B-20, a Barcelona, en sentit nord cap al Nus de la Trinitat en el punt quilomètric 16-15.

Jornada moguda al conjunt del país

De fet, ha estat una jornada bastant moguda a les carreteres catalanes amb trànsit dens a la C-16, que s’ha pogut normalitzat completament fa una hora. També s’han produït retencions a la C-55 entre Manresa i Castellgalí en sentit sud per culpa d’un vehicle avariat.

A més, durant el matí el Servei Català de Trànsit ha hagut de tallar temporalment algunes carreteres, per exemple la C-28 al Port de la Bonaigua. També s’ha vist obligat a fer recordatoris freqüents als conductors sobre l’ús obligatori de cadenes per circular per determinades vies, molt afectades per l’extrema onada de fred que està vivint el país aquests darrers dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa