Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident afecta el trànsit al Túnel de Badal
  • CA

Un accident al districte de Les Corts en sentit mar està provocant afectacions de trànsit al Túnel de Badal, al districte de Les Corts, tal i com ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona des del seu compte de Twitter. A les dues i deu del migdia la pròpia Guàrdia Urbana ha explicat a Twitter que s’han finalitzat els treballs d’assistència i que, per tant, la circulació a la zona ha quedat totalment normalitzada.

D’altra banda, un accident a la B-20 a l’alçada de Badalona ha obligat a tallar un carril en sentit Barcelona, amb aturades de fins a un quilòmetre. Així ho ha comunicat el Servei Català de Trànsit, també des de Twitter. En concret, hi ha circulació amb congestió en sentit nord cap al Nus de la Trinitat, concretament al punt quilomètric 16-7. De moment, no han transcendit més detalls dels dos accidents.

Retencions per la pluja i pel pont

Les cues de cotxes, ja siguin derivades d’accidents o d’aglomeracions fruit d’operacions tornada, són habituals a la capital catalana. El passat dijous dia 15 la inesperada aparició de la pluja va provocar diferents afectacions a les carreteres que permeten entrar a la ciutat. En aquest cas Trànsit va informar que a quarts d’onze del matí hores encara hi havia retencions a la B-23, la A-2, la C-58 Montcada-Nus i C-33 en direcció Barcelona.

Tanmateix, Trànsit va alertar que a la mateixa hora també hi havia cues intermitents a la Ronda de Dalt des del Nus de la Trinitat, així com retencions a diferents trams de la carretera que va del Pallejà direcció Barcelona.

Les aglomeracions també van ser protagonistes durant l’operació tornada del pont de l’1 de novembre. El fet que prop de 265.000 vehicles tornessin a l’àrea metropolitana de Barcelona va generar fins a 6 quilòmetres de retencions al tram de la C-55 a l’alçada de Castellgalí. També es van produir considerables congestions a l’AP-7, amb cinc quilòmetres de cua entre Montornès i la Roca, i la C-16, on les cues arribaven fins als 13 quilòmetres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa