Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una casa en venda a Barcelona imita l’estratègia de l’home més ric del món
  • CA

L’aposta d’Elon Musk –l’home més ric del món després de superar el fundador d’Amazon, Jeff Bezos– pel bitcoin ha arribat també al mercat immobiliari. El portal immobiliari Kasaz i la plataforma de compravenda de pisos Inviertis s’han aliat per oferir, per primera vegada, la venda en línia d’un pis amb bitcoins. Es tracta d’una opció només disponible per a inversors, segons indiquen Kasaz i Inviertis. El pis està ubicat al carrer Marquès de Barberà, al Raval (Ciutat Vella).

Es tracta d’un pis de 44 m2 que està llogat fins a finals d’any amb una mensualitat de 750 euros al mes. Quan acabi el contracte, és previsible que el nou propietari explori altres opcions per treure rèdit de l’immoble, ja que està a la venda només per a inversors immobiliaris. El preu del pis és, aproximadament, 150.000 euros. En aquest cas, 3.50 bitcoins.

El fundador de Tesla, Elon Musk, va comprar a principis de febrer bitcoins per valor de 1.250 milions per apostar per la moneda virtual. L’impuls d’ell i milions d’inversors ha motivat operacions amb bitcoins, com ara la venda d’un pis a Barcelona. Abans que Inviertis i Kasaz llancessin el producte al mercat, el 2018 Mister Piso va oferir la venda d’un immoble també amb bitcoins. En aquell cas, però, la compra no va ser online, com en aquesta ocasió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa