Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cedeixen un edifici a l’Ajuntament per fer lloguer social a la Barceloneta

L’Ajuntament de Barcelona segueix buscant fórmules innovadores per engrossir el parc d’habitatge públic de la ciutat, encara que sigui de manera temporal. El govern municipal va donar llum verda aquest dijous a la cessió d’un edifici al carrer Comte de Santa Clara de la Barceloneta, que passa a mans de l’Ajuntament durant 15 anys per oferir pisos socials al barri.

La propietat de l’immoble, que té 12 pisos, l’havia de rehabilitar perquè estava en mal estat de conservació, però no tenia la capacitat econòmica per fer-ho ni el “volia vendre a un inversor que acabés especulant”, expliquen fonts municipals. Per això li va proposar que cedís l’edifici a l’Ajuntament i a canvi el consistori es faria càrrec de la reforma.

Les obres d’adequació les durà a terme el districte de Ciutat Vella, una de les zones més castigades per l’emergència habitacional que viu la capital catalana i que té poc marge de maniobra perquè no s’hi poden construir més edificis, segons ha recordat el regidor del districte, Jordi Rabassa.

Nou comentari

Comparteix