Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pronostiquen una caiguda del 20% en el preu dels lloguers a Barcelona
  • CA

El preu del lloguer a Barcelona caurà fins a un 20% entre 2020 i 2021, segons l’informe ‘Actualitat i perspectives del sector immobiliari 2020’ elaborat per Forcadell i la Universitat de Barcelona. El descens més acusat es registrarà en barris de Ciutat Vella, seguit de l’Eixample, amb una caiguda prevista de fins al 15%, i Sarrià – Sant Gervasi o les Corts, que podrien registrar descensos propers al 10%. Per la seva banda, el preu de l’habitatge en venda caurà fins a un 14% entre aquest any i el que ve.

En aquest cas, el descens serà menor en barris com Sarrià – Sant Gervasi o l’Eixample mentre que serà més fort a Nou Barris o Sant Andreu, on els habitatges seran més difícils de vendre.Pel que fa al mercat terciari, els locals comercials patiran una “devastació tremenda”, amb el tancament d’un terç dels establiments a la capital catalana per l’impacte de la restricció de la mobilitat i l’auge del comerç electrònic.

La implementació del teletreball afectarà el mercat de les oficines, amb una tendència cap als ‘coworking’. El segment de logística serà el menys afectat, impulsat pel creixement de ‘l’ecommerce’ i la falta d’oferta disponible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa