Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pisos de luxe a 30.000 euros el metre quadrat a Diagonal amb passeig de Gràcia

L’edifici de pisos de luxe a l’antiga seu del Deutsche Bank a Barcelona, a la cantonada de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, va camí de convertir-se en un dels més cars de la ciutat. La promoció, del grup KKH Property i que serà gestionada per la divisió immobiliària de la cadena hotelera Mandarin Oriental, encara no està ni acabada i està assolint preus de rècord: els propietaris demanen fins a 30.000 euros el metre quadrat per als pisos de la meitat inferior de l’immoble, que té 20 plantes i 34 pisos de superluxe.

Segons avançar El País, la promotora confia a vendre tots els pisos abans de l’estiu, tot i que de moment només hauria tancat la venda de vuit. El preu per metre quadrat dels pisos de l’antiga seu de banc alemany estaria fins i tot per sobre de la que es considera la casa més cara de Barcelona, que té 750 metres quadrats i costa gairebé 22 milions d’euros, és a dir, una mica més de 29.000 euros per metre quadrat.

Fins ara, els preus més cars del mercat de luxe barceloní s’havien assolit a l’antiga seu de l’asseguradora Winterthur, a la plaça Francesc Macià. És una promoció de set apartaments de 600 metres quadrats i un àtic d’uns 1.000 metres, ocupant cadascun una planta de l’edifici. En aquella ocasió els preus de venda van arribar als 20.000 euros per metre quadrat, un terç menys que a la promoció de KKH Property i Mandarin Oriental.

Un hotel fracassat

La torre de Deutsche Bank havia de convertir-se en un hotel de la cadena Four Seasons, però el projecte va quedar encallat després que els comuns arribessin a l’Ajuntament de Barcelona i aprovessin una moratòria per impedir l’obertura de nous hotels al centre de la ciutat. El veto del govern d’Ada Colau va fer canviar de plans els promotors, que havien comprat l’edifici per 90 milions d’euros el 2014.

Els promotors esperen acabar les obres a principis del 2022 i ja han començat a comercialitzar els pisos. Les primeres vendes s’han tancat a 30.000 euros el metre quadrat, gairebé el doble de la mitjana del passeig de Gràcia, que se situa en uns 17.000 euros. Tot i això, encara està lluny dels preus que es demanen a les promocions de luxe d’altres grans ciutats del món com Nova York, Londres o Montecarlo, on poden arribar als 100.000 euros per metre quadrat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: la mare del talp a novembre 29, 2021 | 11:22
    la mare del talp novembre 29, 2021 | 11:22
    quin fàstic de ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa