Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Eixample estrena els dos interiors d’illa dels antics cinemes Niza i Novedades
  • CA

El districte de l’Eixample de Barcelona ha estrenat dos interiors d’illa on estaven situats els antics cinemes Niza i Novedades, amb els quals guanya prop de 3.500 metres quadrats de nous espais d’ús ciutadà, segons ha informat l’Ajuntament.

D’una banda, el consistori ha finalitzat la urbanització de l’antic cinema Niza, a la plaça Sagrada Família, que ha anat a càrrec d’un promotor privat i que inclou una zona de jocs infantils, un nou supermercat, un nou edifici d’habitatges i la modificació d’un edifici d’oficines.

Un hotel a l’antic Novedades

En el cas de l’antic cinema Novedades, amb entrada pel carrer Casp 1-13, la urbanització ha anat a càrrec del promotor privat que ha construït un hotel i també preveu ampliar la botiga Zara. El regidor del districte, Jordi Martí, ha subratllat que “amb la recuperació d’aquests dos interiors d’illa el districte continua guanyant zones d’ús públic fidels a l’esperit de Cerdà, amb més espais d’estada, de joc i de veïnatge”.

Amb els nous espais del Niza i del Novedades, el procés de recuperació d’interiors d’illa que s’ha fet a l’Eixample, de manera progressiva, ha permès obrir per a ús ciutadà un total de 45 interiors d’illa. En total, el districte compta aproximadament amb 423 illes, de les quals 163 contenen algun tipus d’espais lliures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa