Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament estrena un nou edifici d’habitatge assequible on viuran 280 persones
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) ha iniciat el lliurament dels habitatges d’una nova promoció de 68 pisos socials construïda en el barri de la Llacuna del Poblenou, en el districte de Sant Martí. “Es tracta d’un projecte que dóna una alternativa d’habitatge assequible a unes 280 persones”, ha assegurat el consistori.

En un comunicat aquest dilluns, el consistori ha detallat que els habitatges es troben a l’illa delimitada pels carrers Almogàvers, Ciutat de Granada, Sancho de Ávila i Roc Boronat, que es lliuren en dret de superfície –d’aquesta manera, es garanteix la propietat pública del solar.

L’edifici, que té una superfície útil total de més de 6.600 metres quadrats, està distribuït en dues escales, i els habitatges tenen la màxima qualificació energètica, amb superfícies d’entre 51 i 74 metres quadrats i el pressupost total del projecte ha estat de 6,6 milions d’euros.

Així mateix, preveu iniciar aquest setembre una promoció de més de 152 habitatges, amb l’objectiu últim que abans que acabi aquest 2020 hi hagi 2.400 pisos en obres per a destinar-los a habitatge assequible.

De fet, l’Ajuntament detalla que actualment treballa a través del IMHAB en 11 promocions d’habitatges que sumen un total de 529 pisos i 10 allotjaments.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luz Caballero Gómez a juliol 28, 2020 | 19:19
    Luz Caballero Gómez juliol 28, 2020 | 19:19
    Estic interesada amb aquesta promoció. Tinc diners estalviats a part de feina fixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa