Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gran dispositiu policial per desallotjar l’espai okupat Ca l’Espina a Gràcia
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un gran dispositiu aquest dimecres al matí per desallotjar Ca l’Espina, un espai okupat del carrer Astúries número 12, a Gràcia. Actualment està situat al segon pis d’una finca, els baixos de la qual ja van ser buidats per la policia a l’estiu. Fa setmanes que els activistes alertaven que tenien data oberta de desallotjament i podien aparèixer els Mossos en qualsevol moment.

Segons han assegurat a les xarxes, la policia catalana només té ordre de buidar el segon pis però els ocupants també fan servir altres plantes i els agents no tenen clar si poden intervenir a tota la finca. Com sol ser habitual en aquests operatius, els activistes demanen una concentració de simpatitzants a les portes de l’edifici. Finalment el segon pis ha acabat desallotjat i retornat a la família propietària, però el col·lectiu avisa que no té pas previst desmobilitzar-se.

Una desena de furgonetes han omplert l’artèria comercial gracienca des de les 7h del matí. Els ocupants de Ca l’Espina serien integrants dels moviments socials que van ocupar Ka la Kastanya, també al barri i desallotjada fa dos anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa