Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fort desplegament policial per desallotjar quatre famílies vulnerables
  • CA

Una desena de furgonetes dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat aquest matí al carrer Aragó número 477 per permetre l’arribada de la comitiva judicial que ha d’executar el desallotjament de quatre famílies vulnerables amb menors. “És una situació que no s’hauria d’haver produït mai”, ha dit un portaveu de la PAH. “Fan fora les famílies per especular amb els pisos”, ha denunciat.

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín, s’ha acostat fins a la finca per denunciar el “desplegament desproporcionat” dels Mossos d’Esquadra i ha criticat que l’empresa propietària de l’immoble, Norvet, és un gran tenidor que se salta la llei perquè “té l’obligació d’oferir lloguers socials”. Martín ha recordat que hi ha pisos de la finca que fa dos anys que estan buits.

Desenes de persones s’havien concentrat davant de la porta de l’edifici per intentar aturar el desallotjament, però els Mossos d’Esquadra els han fet fora. Els antiavalots han retirat diversos contenidors de la zona per evitar aldarulls quan arribés la comitiva judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa