Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fort desplegament policial en un nou desnonament a Sant Andreu
  • CA

Una desena de furgonetes dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al carrer Llenguadoc número 78, al barri de Sant Andreu de Palomar, per escortar la comitiva judicial que ha d’executar el desnonament la Noemí, una veïna que ocupa un pis de l’edifici des de mitjans del 2017. Desenes de persones, coordinades pel Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu, s’han concentrat per intentar impedir-lo, però els agents els han tret un a un de la porta i els han fet marxar.

El sindicat denuncia que els serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona han rectificat la seva valoració inicial i que aquest dimarts van enviar un nou informe al jutjat acreditant la vulnerabilitat de la dona per intentar posposar el desnonament. Tot i tenir un contracte indefinit, el sou de la Noemí és insuficient per accedir a un pis a preu mercat, alerten. A més, asseguren que la propietat es va comprometre a arribar a un acord.

Informe de vulnerabilitat dels serveis socials / STA

La Noemí, que té 41 anys i viu sola, hauria acceptat pagar un lloguer de 300 euros mensuals als propietaris de l’edifici –que tenen més de 10 pisos, segons el sindicat–. Finalment s’han fet enrere i ja no volen pactar un lloguer social amb ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa