Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos detenen nou activistes prohabitatge al Putxet
  • CA

Nova situació d’alta tensió per la crisi d’habitatge que viu Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí nou persones per suposadament intentar força la porta d’un pis al barri del Putxet i el Farró. Segons ha explicat al TOT Barcelona la policia catalana, un veí els ha alertat a primera hora que hi havia diverses persones intentant entrar en un edifici al número 22 del carrer Ferran Puig.

La versió del Sindicat d’Habitatge de Cassoles és totalment diferent. Asseguren que els detinguts, juntament amb altres activistes, estaven intentant aturar el desnonament d’una família vulnerable amb tres fills, un dels quals té pocs mesos. Fons del sindicat han assegurat a aquest diari que el pis estava ocupat de feia dies. Denuncien que el pis és propietat de la Diputació de Barcelona i que fa mesos que estava buit.

Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, a mig matí la defensa dels activistes encara no els havia pogut visitar a la comissaria de les Corts on es troben detinguts i estava a l’espera de veure la minuta policial per saber exactament quins càrrecs els imputen els Mossos d’Esquadra. Per la seva banda, la policia catalana ha assegurat que en el moment de la detenció han trobat diverses eines per forçar portes i que els activistes s’havien dividit les tasques. Mentre uns vigilaven la porta del carrer, la resta intentava forçar la porta del pis.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a juliol 26, 2021 | 13:19
    Joana juliol 26, 2021 | 13:19
    Sóc veïna de la casa on han passat els fets i els ocupes menteixen, la vivenda no està ocupada i aquest matí ho han intentat i la policia ho ha evitat. No volem ocupes al nostre carrer, fora del barri!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa