Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos carreguen en el desnonament d’un pis propietat d’Oleguer Pujol

Agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra han carregat aquest matí contra els activistes i veïns que intenten impedir el desnonament d’una família amb menors d’edat que viu en un pis propietat d’Oleguer Pujol, fill de l’expresident de la Generalitat. La Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó ha intentat negociar un lloguer social per en Hamid i la seva família, però denuncien que ha estat impossible fer entrar en raó la propietat.

Els Mossos han carregat contra una part dels concentrats, que esperaven els antiavalots a la porta de la casa d’en Hamid. La resta de manifestants s’han trobat a la cruïlla de la carretera del Carmel amb el carrer Mühlberg. La comitiva judicial, que ha arribat cap a les 10.00 del matí, no podia accedir a l’immoble i per això els antiavalots han carregat contra el primer grup d’assistents. Poc després de les 11.30, el desnonament s’ha executat davant la impotència dels activistes.

Desnonament Hamid
Desenes de concentrats intenten evitar el desnonament d’en Hamid / D.C.

Diversos activistes que havien estat concentrats a la porta de l’edifici expliquen al TOT Barcelona com ha estat el desallotjament de la concentració per parts dels antiavalots. “Eren molts i s’han posat en formació davant nostre. Llavors han començat a agafar-nos del cap, retorçar-nos el braç i seguir pressionant-nos diferents parts del cos fins i tot quan ja ens havien fet fora”, relata un d’ells. Quan han vist que ja no podien plantar resistència molta més estona, s’han aixecat tots i han baixat ordenadament fins al punt on hi ha la protesta col·lectiva.

En les últimes setmanes hi ha hagut diverses mobilitzacions al barri per denunciar el desnonament. De fet, és la quarta vegada que els intenten fer fora de casa, però en els dos primers intents els moviments socials van poder evitar el llançament i el tercer intent va quedar aturat per la declaració de l’estat d’alarma.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a setembre 17, 2020 | 19:59
    LLARENA dPENA setembre 17, 2020 | 19:59
    Malament ho tenim si aquest Samper és un altre Buch. Serà el nou Conseller d'interior tant negat i perjudicial pels ciutadans de CAT?. Samper no ha començat amb bon peu. Si la seva medicina és el pal, continuarem igual de malament que amb el defectuos Conseller anterior.
  2. Icona del comentari de: EL AVI EMPRENYAT DE CARDEDEU . EMPRENYAT PER TENIR QUE PORTAR LA MASCARETA , PERO NO PONERTELA ES MOLT PITJOR ESTA CLAR EMPRENYAT PER ELS CABRONS NO ES POSEN LA MASCARETA SON UN PERILL y no els multen a setembre 17, 2020 | 22:24
    EL AVI EMPRENYAT DE CARDEDEU . EMPRENYAT PER TENIR QUE PORTAR LA MASCARETA , PERO NO PONERTELA ES MOLT PITJOR ESTA CLAR EMPRENYAT PER ELS CABRONS NO ES POSEN LA MASCARETA SON UN PERILL y no els multen setembre 17, 2020 | 22:24
    A lo millor alguns pensarien i tot que sense el CONSELLER BUCH Se acabarien LES CÀRREGUES DELS MOSSOS DE ESCUADRA Contra els Catalans ha ha .EL NOU Conseller tindra que fer lo que feia BUCH o asta Pitjor si les Circustancies u recareixen .. EL CONSELLER MES MAL VISTO PER ELS CATALANS Sempre sera el de interior EL QUE MANDA LES POLICIAS DE CATALUNYA ..ÉS UN FET NI PARAULES ..BUCH ARA PER LA NIT DORMIRA MOLT MES TRANQUIL ....És treu un gran pes de sobre li treuen .

Nou comentari

Comparteix