Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Suprem dona la raó a un veí que va denunciar la propietat per un desnonament

El Tribunal Suprem ha donat la raó a un veí del barri de la Salut, al districte de Gràcia, que va denunciar la propietat del seu pis per un desnonament. Segons ha avançat el Naciódigital, l’alt tribunal ha publicat la sentència en què dona la victòria a Francisco Sánchez després d’haver passat per tres instàncies judicials diferents.

El cas arrenca el 2001, quan l’antiga propietat de l’immoble li va permetre passar a viure al soterrani a canvi d’una rebaixa en el lloguer. El canvi va quedar palès en un annex al contracte de renda antiga, segons explica el Naciódigital. Amb tot, l’arribada el 2017 d’un propietari nou va suposar que cap veí pogués renovar el seu contracte. Sánchez, però, disposava d’un contracte de renda antiga, que és indefinit.

Així, el nou propietari va optar per demandar el veí adduïnt que l’annex al contracte era, en realitat, un de nou. Després, i aprofitant que Sánchez estava fora, es va executar el desnonament, moment en què el veí va decidir denunciar la nova propietat.

Després que un jutjat de primera instància li donés la raó i que el 2019 l’Audiència de Barcelona sentenciés a favor de la propietat, el Suprem ha donat definitivament la raó –la sentència no es pot recórrer perquè és ferma– a Sánchez. Ara la propietat ha de retornar el pis al veí tal com el va deixar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa