Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP denuncia que Barcelona és “un paradís ocupa”
  • CA

El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament, Óscar Ramírez, ha proposat que Barcelona creï oficines municipals antiocupes per assessorar els veïns que conviuen amb ocupes al seu bloc de pisos. Ramírez ha criticat que Barcelona sigui un “paradís ocupat” i ha criticat el “passat ocupa” de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, perquè consideren que suposa “un greu problema per encara la lluita efectiva contra les ocupacions il·legals”.

Els populars portaran la proposta a la Comissió de Drets Socials que se celebra aquest dilluns basant-se en les últimes dades del ministeri de l’Interior, que situen Catalunya com la regió amb més ocupacions i assenyala la província de Barcelona, on en els sis primers mesos de l’any s’han denunciat 2.644 ocupacions. “L’alcaldessa és capaç de quedar-se tan ample dient a la televisió que a Barcelona no han augmentat les ocupacions”, ha insistit Ramírez.

Aturar les màfies  

El PP ha recordat que fa molts anys que reclama la creació d’aquesta mena d’oficines especialitzades en ocupacions. “Hi ha veïns que es troben en una situació de desemparament i por perquè pateixen els problemes de tenir el pis ocupa o fins i tot conviure amb ocupes al seu bloc, com passa amb els narcopisos ocupats al Raval, on a més tenen la problemàtica afegida del tràfic de drogues”.

La proposta dels populars inclou que les oficines es coordinin amb els serveis socials i la Guàrdia Urbana per estudiar cada ocupació. “No podem permetre que les màfies enganyin i utilitzin famílies vulnerables amb menors”, ha dit el portaveu del PP. “Se’ls ha de buscar una solució o no cedir al xantatge”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa