Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El preu de llogar una habitació a Barcelona es manté per sobre del 400 euros
  • CA

L’oferta d’habitacions per llogar en pisos compartits ha crescut un 32,3% en l’últim any a les principals capitals de l’estat espanyol, segons un estudi del portal immobiliari Idealista. L’entrada al mercat de tantes habitacions ha comportat una lleugera davallada dels preus a Barcelona –al voltant del 6%–, que malgrat tot encara estan per sobre dels 400 euros

Madrid –amb un 34% de l’oferta– i Barcelona –amb un 26%– acumulen més de la meitat de les habitacions disponibles per llogar a tot l’estat. En opinió dels experts, els lloguer d’habitacions es convertirà en un recurs habitual per pal·liar els efectes de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19. 

La capital catalana és la més cara de l’estat amb 415 euros mensuals de mitjana, seguida de molt a prop per San Sebastià (414 euros) i Madrid (400 euros), mentre que Palma de Mallorca (388 euros) és on més han baixat els preus en els últims 12 mesos. Fa tot just un any el preu mitjà per llogar una habitació a Barcelona eren 442 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa