Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El govern municipal projecta 2.000 habitatges protegits nous a Gràcia
  • CA

La comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha iniciat aquest dijous la tramitació de la Modificació de Pla General (MPGM) per a la millora urbanística i ambiental de Gràcia, que preveu la conservació de la identitat de la zona i també preveu 2.000 habitatges protegits nous.

En un comunicat, el consistori ha explicat que aquesta MPGM se suma a la revisió del catàleg patrimonial que es va aprovar el desembre de l’any passat i que duplicava el nombre de finques protegides de 564 a 1.026, i els obligava a mantenir patis i jardins.

Aquesta modificació urbanística s’ha elaborat en col·laboració amb veïns i agents de la zona, i dimarts que ve es durà a aprovació inicial a la comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat. El pla projecta preservar el teixit consolidat, augmentar l’habitatge protegit, millorar la convivència entre habitatges, activitats i equipaments, així com augmentar la biodiversitat, millorar la mobilitat i l’aparcament a la zona.

En aquest sentit, el govern municipal prioritzarà la mobilitat a peu i en mitjans de transport sostenibles com el transport públic i la bicicleta, i també afavorirà la implantació de comerços en les plantes baixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa