L’Audiència de Barcelona arxiva la querella d’un fons d’inversió contra Gala Pin

L’Audiència de Barcelona ha arxivat la querella presentada pel fons d’inversió MK Premium contra l’exregidora de l’Ajuntament per unes declaracions que va fer en un debat amb un representant de l’empresa a Els Matins de TV3. El jutge ha estimat que les paraules de Pin estan emparades per la llibertat d’expressió i el dret d’informació, a més de considerar que l’exmembre del govern de Colau coneixia “de primera mà” la situació i que el que deia era cert, segons ha informat BComú en un comunicat.

Pin va acusar el fons de “violència immobiliària” en el programa de TV3, cosa que l’ha obligat a anar als jutjats després que MK Premium iniciés la via judicial per calúmnies i injúries. L’Audiència considera que les declaracions de Pin sobre el cas d’uns pisos al carrer Lancaster són llibertat d’expressió. A més, l’Audiència admet que el govern municipal ha lluitat contra l’assetjament immobiliari que duen a terme algunes empreses. Per tant, justifica la intervenció de Pin perquè formava part de l’executiu del consistori.

Destaca també que el jutge consideri que les afirmacions que Pin va fer eren “certes”. També les qualifica de “rellevants” en el camp jurídic-penal. 

Comentaris

    Daniel Juliol 04, 2019 | 18:19
    Com es veu que des que Valls vota Colau la justícia ecspanyola ja està del costat dels comuns...

Nou comentari