Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així seran els 25 lofts de luxe que ocuparan una part del complex de Can Ricart
  • CA

El districte del 22@ no és només un pol d’atracció econòmica de grans empreses tecnològiques, sinó que és també un focus de desenvolupament cultural. I el recinte de Can Ricart, una de les primeres fàbriques d’estampació mecànica de teixits de cotó a Catalunya, un referent històric de la industrialització de la Ciutat Comtal, ja acull en algunes de les seves naus serveis universitaris. Però ara també tindrà lofts de luxe. Així ho ha avançat el portal immobiliari Idealista, que explica que la companyia Bonavista ha adquirit quatre naus industrials del recinte fabril per convertir-les en 25 lofts, amb una inversió de 14 milions d’euros per adquirir els terrenys i construir els habitatges.

25 lofts d’entre 60 i 180m2

Segons explica Jacinto Roqueta, soci fundador de l’empresa Bonavista, és una nova aposta per convertir en habitatges immobles emblemàtics de Barcelona: “L’adquisició d’aquestes quatre naus al complex de Can Ricart segueixen l’estela de projectes anteriors de la promotora, com Casa Burés o les promocions del carrer Girona“.

Recreació de l’exterior d’una nau que es transformarà en lofts BONAVISTA

Aquests pisos compartiran espai amb algunes naus destinades a activitats creatives, oficines, la UB i residències d’estudiants. Un altre detall que ha explicat Bonavista és que cadascuna de les naus tindrà lofts diferents, però com que les naus tenen el grau de protecció A, l’exterior haurà de ser reconstruït tal i com era inicialment, per mantenir la unitat del recinte de Can Ricart.

Tots els ‘lofts’ tindran volums amb alçades d’entre quatre i sis metres, buits de llum diferents, espais exteriors mitjançant patis i terrasses…”, asseguren des de Bonavista. La promotora té ja la llicència de tres de les quatre naus, per la qual cosa ja han començat a fer demolicions en una.

Preus des de 450.000 euros

Aquests habitatges tindran un preu de sortida de 450.000 euros, si bé els pisos de dimensions més grans, fins a 180 m2, podran superar el milió d’euros. La comercialització, que ja ha començat, anirà a càrrec de Bonavista, WDB i Lucas Fox i els habitatges es lliuraran a principis del 2024.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa