Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | Les ofertes de Cinesa, les millors aliades contra la calor
  • CA

Ja és oficial: la calor ha arribat. Les últimes setmanes hem hagut de fer front a temperatures de més de 30º, que fan encara més atractiu anar al cinema amb tota la família, amb els amics, amb la parella… o sols! La pantalla gran són les millors vacances pels que es queden a la ciutat o compten els dies per sortir-ne.

Una tarda gaudint de la pel·lícula preferida o, fins i tot, celebrar un aniversari en una sala de cinema poden ser els plans més indicats per passar una estona de diversió i desconnexió. El canvi de rutines de molts barcelonins també hi convida: més temps lliure, horaris laborals comprimits i els més petits amb el curs escolar ja acabat. Una conjuntura propícia per buscar plans diferents i originals que puguin agradar tots els membres de la família. I si és a un bon preu, millor que millor!

El TOT Barcelona i la companyia Cinesa som uns enamorats dels cinemes i per això convidem als lectors a gaudir-ne amb un sorteig d’entrades aquest juliol. El perfil d’Instagram del TOT Barcelona ofereix aquesta setmana regala 3 packs de 4 entrades per gaudir de l’experiència abans del 31 d’agost. Només cal seguir les instruccions del post!

Ofertes que fan posar d’acord

A l’hora de fer plans d’estiu, tota la família o tota la colla opina…. Costa posar-se d’acord a la primera. En aquest sentit, Cinesa té la solució: les millors ofertes per gaudir de la màgia del cinema són un pla infal·lible que agradarà tothom.

A més, la cartellera del mes de juliol està carregada de grans títols. Entre les estrenes destaca la comèdia de superherois Liga de Supermascotas i la tercera part de Padre no hay más que uno, dirigida per l’aclamat director i actor Santiago Segura. Però això no és tot: també estarà a la gran pantalla la seqüela de Marvel Studios, Thor Love and Thunder, una nova aventura del Déu del Tro interpretada per Chris Hemsworth i marcada pel retorn de Natalie Portman.

Per poder gaudir-les de la millor manera, Cinesa ofereix als espectadors la possibilitat de veure totes les estrenes en una sala amb pantalla XXL, amb la màxima nitidesa d’imatge i so evolvent. Per si això fos poc, també compta amb preus irresistibles que posen a l’abast de tots i totes viure experiències extraordinàries. A través del Pack Reservat es pot gaudir d’una sessió de cinema privada o, fins i tot, enfrontar-se als rivals de videojoc en una sessió de gaming totalment immersiva. A més, amb el Pack Família, totes les llars –ja siguin de dues persones o nombroses– poden beneficiar-se de tarifes rebaixades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa