Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Estrenem espai legal en col·laboració amb el bufet Alonso-Cuevillas
  • CA

El TOT Barcelona estrena un nou espai que ajudarà als lectors del diari a resoldre els dubtes jurídics més habituals. En col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, aquest nou Espai Legal en línia tractarà cada quinzena un àmbit temàtic diferent. 

Així, durant la segona quinzena d’abril, els lectors del TOT Barcelona podran adreçar les seves consultes sobre la declaració de la renda 2020 per correu electrònic a l’adreça [email protected]. El diari recollirà les preguntes dels lectors i les farà arribar als especialistes del bufet, que cada final de quinzena elaboraran un contingut especial responent les preguntes més destacades.

El mes de maig el consultori continuarà abordant noves temàtiques. La primera quinzena atendrà dubtes sobre la negociació de rendes amb contractes de locals afectats per la Covid-19. La segona quinzena estarà dedicada a consultes sobre divorcis i temes matrimonials. 

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix  i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa