Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Diagonal Mar Summer Festival 2022, els plans més refrescants a Barcelona
  • CA

La setena edició del Diagonal Mar Summer Festival proposa els plans més refrescants per a les tardes de juliol a Barcelona. ‘La Terrassa del Mar’ del centre comercial acull el cartell de luxe d’aquesta cita estival que ja s’ha consolidat a l’estiu de la capital catalana. Les tardes dels divendres, dissabtes i diumenges hi haurà actuacions d’artistes i humoristes molt coneguts, que sorprendran al públic amb una experiència única. I amb accés gratuït!

Les cantants Gisela, Nerea i Dàmaris Gelabert –en doble actuació– i l’humor de Toni Moog, Txabi Franquesa i Charlie Pee, entre altres, formen part de la programació 2022. També hi haurà espectacles de màgia del televisiu Jordi Pota, circ amb La Fabulosa Comèdies i teatre amb Planeta Impro. El festival cobreix tot el mes: de l’1 fins al 31 de juliol.

Així, Diagonal Mar aposta de nou per la cultura i les arts escèniques, aportant un programa que desborda talent de la mà de reconeguts artistes del panorama nacional. A més, amb motiu del 20è aniversari del centre comercial i de la inclusió de l’àrea de Diagonal Mar a les zones d’obertura comercial en diumenge a la ciutat de Barcelona, el festival ha incorporat l’últim dia de la setmana al cartell d’actuacions d’enguany. D’aquesta manera, Diagonal Mar oferirà cada divendres i diumenge del mes de juliol a les 19:30h espectacles, música i actuacions per a tota la família; i els dissabtes a les 20h programa el millor humor amb còmics i monologuistes de gran trajectòria.

Programació del Diagonal Mar Summer Festival 2022

  • Dàmaris Gelabert – divendres 1 de juliol – divendres 29 de juliol – 19:30h

Música, compositora, pedagoga i musicoterapeuta espanyola especialitzada en la música infantil, Dàmaris Gelabert presenta el seu nou i vibrant directe Mou el cos juntament amb la seva banda. Una proposta variada amb diferents estils funky, disco, salsa, country, polka, celta, jazz… Amb les cançons més conegudes de Dàmaris i amb les incorporacions de Julen i Laia i la participació de Clara Martínez com a ballarina de claqué.

  • Txabi Franquesa – dissabte 2 de juliol – 20h

Artista polifacètic que ha treballat com a actor, còmic, reporter, presentador i guionista. Un clàssic de les últimes 6 temporades d’El club de la comedia i mestre de cerimònies a The Hole Zero i The Hole 2. Els monòlegs de Txabi Franquesa es caracteritzen pel seu toc àcid. Són històries quotidianes comptades amb una inversió en realitat que no deixa indiferent ningú.

  • La Fabulosa Comèdies – Diumenge 3 de juliol – 19:30h

QUE? QUI? ON? És una empresa de dos Pallassos que es dediquen a fer obres de teatre a mida. Estant especialitzats en muntatges històrics, que incloguin fets importants i transcendentals per a la Humanitat. Ara els ha arribat el primer encàrrec: fer una obra que parli d’Amundsen i Scott, els primers exploradors que van arribar a Pol Sud… Com ho faran, se’n sortiran?

  • Gisela– divendres 8 de juliol – 19:30h

Gisela es va donar a conèixer en la primera edició d’Operación Triunfo. Disney s’hi va fixar i des d’aleshores no ha deixat de treballar per a la productora. El 2020 va ser seleccionada per interpretar les cançons Mucho más allá de la pel·lícula Frozen 2 -a la qual posa la veu cantada d’Elsa– a la gala dels Oscars. En els últims anys, la seva carrera musical ha estat enfocada al públic familiar amb el seu espectacle Concert Kids.

  • Sil de Castro – dissabte 9 de juliol – 20h

Actriu, còmica i mestra de cerimònies, la seva formació s’ha centrat principalment en interpretació, dansa-teatre, clown i stand-up comedy, cosa que li ha permès treballar des del 2001 en múltiples formats escènics. A El Molino de Barcelona, a més de participar en el VI International Burlesque Festival, ha estrenat tres espectacles: la comèdia musical Cabaretazo, el Mira mamá, soy Cabaretera i el primer festival de comèdia feminista de Barcelona Calladitas Estáis Más Guapas.

  • Planeta Impro – Diumenge 10 de juliol – Diumenge 24 de juliol – 19:30h

Planeta Impro presenta Impro Summer Nights, un espectacle d’humor interactiu en què els actors surten a escena sense guió i és el públic qui decideix què passarà. Un impro show refrescant i únic en cada funció!

Escenari del Diagonal Mar Summer Festival, a la Terrassa del Mar / Foto: Diagonal Mar
Les actuacions del Diagonal Mar Summer Festival són d’accés gratuït / Foto: Diagonal Mar
  • Mag Jordi Pota – divendres 15 de juliol – 19:30h

Jordi Pota porta pràcticament quinze anys il·lusionant i fent reviure la fascinació per la màgia. Col·labora habitualment amb TV3, La SER, RAC105, Els 40 Principals i un llarg etcètera, a més de treballar arreu d’Europa. Amb l’espectacle No hi ha demà! deixar el públic amb les piles carregades fins l’any que ve!

  • Toni Moog – dissabte 16 de juliol – 20h

La carrera de Toni Moog va començar el 2004, quan una aposta el va portar a pujar a un escenari i a deixar anar les seves primeres frases cèlebres com a humorista: “QUE PUM QUE PAM”. A partir d’aquell moment ha estat un no parar. Ha actuat amb Paramount Comedy i El Club de la Comedia i les visites a Youtube superen els 3 milions d’espectadors.

  • 2princesebarbudes – Diumenge 17 de juliol – 19:30h

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar, 2princesesbarbudes porta un espectacle que ens remunta en la història. Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

  • Nerea Rodríguez – divendres 22 de juliol – 19:30h

Nerea Rodríguez és una jove cantant i actriu nascuda a Gavà. Va saltar a la fama en el programa Operación Triunfo, on va enamorar el públic pel seu talent i personalitat. Nerea protagonitza l’exitós musical La Llamada des del 2018 i també va participar al famós programa Tu Cara Me Suena. Té diversos èxits musicals com Señales, Los Recuerdos i Doble o Nada.

  • Victor Parrado – dissabte 23 de juliol – 20h

Un humor amb un estil informal, proper i natural, amb gran capacitat per adaptar-se al públic, captar la seva atenció i treure-li un somriure. Actualment està de gira amb el seu últim xou, El Peliculero, amb el qual ha estat programat de forma estable a l’emblemàtic Club Capitol de Barcelona i al Pequeño Teatro Gran Vía de Madrid. Als seus 40 anys compartirà amb el públic les seves anècdotes, el seu punt de vista sobre les relacions actuals i el que està aprenent en aquest temps de solteria.

  • Charlie Pee – dissabte 30 de juliol – 20h

La còmica catalana Charlie Pee, coneguda per ser una de les presentadores de L’última hora de Catalunya Ràdio, i guionista d’artefactes com La Resistencia o la sèrie Drama; després de 8 anys fent Stand Up en què destaquen els seus monòlegs a Comedy Central, Las que faltaban, Phi Beta Lambda o a TV3, ens presenta un show que se’n riu de les misèries més absolutament terribles que li han passat al llarg de la vida.

  • Zigurat Band – Diumenge 31 de juliol – 19:30h

AIS! és un espectacle d’animació participatiu amb números teatrals i molt bona música que té l’únic objectiu de fer-ho passar bé i sorprendre petits i grans. Música, teatre, animació i molta interacció fan d’AIS! un espectacle rodó per al públic familiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa