Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Del port de Barcelona a les millors tasses de cafè
  • CA

El millor cafè creua mig món per arribar amb el millor sabor fins a la nostra tassa. És el cas de Cafès Pont, una empresa familiar nascuda el 1952, que importa grans seleccionats a través del Port de Barcelona i els torra i mima a Sabadell perquè els paladars més exigents hi trobin el sabor i l’aroma perfectes. Es pot assaborir a una gran quantitat de locals de restauració de Barcelona ciutat, perquè Cafès Pont està especialitzada en cafès prèmium per al sector hoteler i de la restauració. La planta de producció està ubicada a Sabadell, des d’on va iniciar la seva activitat fa gairebé setanta anys.

El 1952, els germans Armand i Feliu Pont decideixen emprendre un nou negoci des d’una petita botiga al carrer Sant Antoni de Sabadell. Aquell primer espai avui dia continua venent cafès d’especialitat en gra i mòlt a pes, directes als consumidors finals. Feliu, amant de la música, va vendre el seu saxo per comprar els primers sacs de cafè de la marca. Mentre ell torrava, venia i repartia cafè als locals d’hostaleria més emblemàtics de la ciutat, el seu germà Armand s’encarregava de la compra de cafè verd en origen, que arribava fins al Port de Barcelona.

Així és com va néixer Cafès Pont, una marca on prima la qualitat dels seus blends per davant de tot. És per aquest motiu que tots els processos de selecció, tast i torrat són rigorosament estudiats, amb l’objectiu que el consumidor gaudeixi del millor cafè. Des del contacte directe amb els caficultors en origen, fins a l’arribada del cafè verd a Barcelona, que es trasllada a la fàbrica de Sabadell, on es fa una curosa selecció, tast i torrat de cada blend, que s’envasa localment perquè no perdi la seva frescor i aroma.

La preocupació per la qualitat del producte també es fa extensible al seu procediment productiu, ja que Cafès Pont treballa preferentment amb agricultors locals, que siguin sostenibles en els seus processos i respectuosos amb el medi ambient. Així mateix, inverteix constantment en metodologies cada cop més sostenibles i s’esforça per reduir la seva empremta de CO2.

Com a resultat de la bona feina feta al llarg de tot el procés d’elaboració poden oferir als seus clients un producte que contínuament reuneix les mateixes condicions i qualitats sense alterar el seu gust final. Una àmplia gamma de cafès gurmet, en gra i mòlts, que el consumidor pot degustar en diferents establiments de restauració i també adquirir-los a través de la botiga online de la marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa